Over mij

Mijn naam is Kim Kuzee. Ik woon al vele jaren in Waterland. Ik hou van muziek luisteren en lekker koken. Het gelukkigst ben ik met mijn gezin met drie stoere pubers en onze hond, mijn familie en vrienden. Tijdens mijn opleiding geneeskunde en mijn specialisatie tot kinder- en jeugdpsychiater zag ik hoe belangrijk een steunende omgeving is voor mensen die het moeilijk hebben. Als je je door je omgeving gesteund voelt herstel je sneller en voel je je beter. Er ontstaat ruimte voor oplossingen, luchtigheid en groei ondanks de moeilijkheden. Om mij meer te verdiepen in systemisch werken heb ik de opleiding tot relatie- en systeemtherapeut gevolgd. Verder heb ik ook de basisopleiding EMDR voor kinderen en jeugd afgerond.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door samen te werken en te zoeken naar mogelijkheden. Samen onderzoeken we welke zorgen en veranderwensen er zijn en welke krachten hierbij kunnen helpen. Ik kijk verder dan symptomen en een diagnose. Ik maak gebruik van verschillende psychotherapeutische stromingen (systeemtherapie, mentaliseren bevorderende therapie, EFT en EMDR) en bied persoonlijke, menselijke zorg.

Mijn werkwijze Neem contact op

Individuele therapie

Zet stappen naar persoonlijke vooruitgang

Lees meer

Gezinstherapie

Zoek samen naar gezinsgeluk en samenhang

Lees meer

Relatietherapie

Navigeer samen naar een betere toekomst

Lees meer

Meer weten of een afspraak inplannen?

Verlang je naar verandering en veerkracht in je leven? Neem contact op met Praktijk de Vijgenboom voor persoonlijke therapie die écht bij je past