Samenwerkingspartners

Huis van Raad:

Praktijk de Vijgenboom is aangesloten bij Coöperatie Huis van Raad. Huis van Raad levert multidisciplinaire, tweedelijns geestelijke gezondheidszorg. Indien je bij Praktijk de Vijgenboom wordt aangemeld via Huis van Raad zijn er mogelijkheden om de geleverde zorg volledig vergoed te krijgen. NB dit geldt alleen voor volwassenen (18+).

Via Huis van Raad wordt behandeld op restitutie basis. Voor meer informatie: https://huisvanraad.nl/.

Indien je kiest voor deze constructie loopt de aanmelding via Huis van Raad naar Praktijk de Vijgenboom en moet je verwezen worden door een aangesloten huisarts. Niet alle huisartsen zijn aangesloten. Kijk op de website van Huis van Raad voor de mogelijkheden.

Deze zorg heeft gevolgen voor je eigen risico. Hou er rekening mee dat niet alle therapieën volledig of langdurig vergoed worden door de zorgverzekeraars (zoals relatietherapie).


Praktijk Jij, ik & wij in Purmerend

Praktijk Jij, Ik en Wij is gevestigd in Purmerend en biedt othopedagogische behandelingen aan kinderen en jeugd in Zaanstreek-Waterland. Praktijk Jij, ik & Wij heeft contracten afgesloten met de volgende gemeenten: Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Door de samenwerking tussen Praktijk de Vijgenboom en Praktijk Jij, ik & Wij is het in sommige gevallen mogelijk om behandelingen door deze gemeenten vergoed te krijgen. Neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen.


Bijlink in Zaandam

Bijlink is een jeugd GGZ praktijk en biedt ambulante en specialistische psychiatrische zorg in de Zaanstreek.

Praktijk de Vijgenboom en Bij LINK werken samen en verwijzen in sommige gevallen naar elkaar. 

Praktijk de Boomgaerd

Praktijk de Boomgaerd is de praktijk van Kim van der Meijs. Zij werkt als systeemtherapeut en biedt naast systeemtherapie ook ouderbegeleiding en heeft veel ervaring met gezinnen met jonge kinderen (infant mental health). 

Praktijk de Vijgenboom en Praktijk de Boomgaerd werken veel samen en zijn gehuisvestigd op dezelfde locatie in Purmerend. 

Meer weten of een afspraak inplannen?

Verlang je naar verandering en veerkracht in je leven? Neem contact op met Praktijk de Vijgenboom voor persoonlijke therapie die écht bij je past